طريقة عمل سلطة بابا غنوج

  • المقادير: 2 ثمرة باذنجان 1 كوب زبادى 1/2 ثمرة ثوم مقدار زيت ذرة مقدار ملح وفلفل وليمون
  • التحضير: يغسل الباذنجان
  • الطبخ: يوضع الباذنجان على النار للشوى .
    بعد التاكد من تمام نضج الباذنجان يقشر .
    يوضع الباذنجان المفشر مع {كوب الزبادى}يمكن الاستغناء عنة علشان الصيام   والثوم المقشر والملح والفلفل الاسود والزيت وعصير اليمون ويخلط جيدا ليصبح اقرب ما يكون للقوام الكريمى (ناعم).
  • ملاحظات: يجد تخريم الباذنجان قبل الشواء بالشوكة.
    سلطة البابا غنوج دة ميزيتها خفيفة جدا وطعمها جديد.
    يمكن تجميل السلطة بالحمص السلوق
    ***اهم حاجة بقى يا جماعة عايزة اعرف اية هى سلطة البابا غنوج الاصلية فى مصر عشان انا وفتكات كنا بتناقش السلطة بتاعتى ولا بتعتها هى الاصلى .
    ياريت كل واحدة من سيدات فتكات تقول رايها بس بعد متجرب الاتنين.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Free Web Hosting